Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs elaborarà un Pla de Seguretat Viària per millorar la seva mobilitat

Mitjançant un conveni amb el Servei Català de Trànsit

1 fotos

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs impulsa la redacció d’un Pla Local de Seguretat Viària per al nucli urbà d’Alcarràs que permeti millorar aspectes relacionats amb la seguretat i la circulació viàries.

En aquest sentit, el ple del passat mes d’abril va aprovar un conveni amb el Servei Català de Trànsit per dur a terme aquest projecte. Cal remarcar que l’elaboració d’aquest projecte no suposa cap cost econòmic afegit pel consistori.

El Servei Català de Trànsit estableix com una de les línies prioritàries d’actuació la cooperació amb els ajuntaments en matèria de seguretat viària, en concret, l’elaboració de Plans Locals de Seguretat Viària (PLSV) amb l’objectiu de contribuir a la creació d’una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat. Atenent a aquesta premissa, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs i el Servei Català de Trànsit consideren oportú la redacció d’aquest pla tenint en compte els trets bàsics i característics d’Alcarràs.

Arran el conveni, el Servei Català de Trànsit es compromet a col·laborar en la direcció i redacció del PLSV, així com aportar l’assistència d’una enginyeria especialitzada per fer possible aquest projecte.

A més a més, es crearà un grup de seguiment del desenvolupament del PLSV amb la participació de representants polítics i tècnics i policia local.

L’alcalde, Miquel Serra, destaca la importància de dotar-se d’un pla d’aquestes característiques ja que permetrà fer un salt qualitatiu en la seguretat viària (vianants, conductors...), i també ‘ordenar’ la circulació urbana.   

Data de Publicació 22 Maig de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.