Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs condemna la violència masclista

Rebuig enèrgic del veïnat i del Ple de l'Ajuntament, que es reuneix de manera extraordinària

1 fotos

Alcarràs ha guardat avui un minut de silenci en solidaritat a les víctimes de la violència masclista i de rebuig al doble homicidi del passat dimarts.


Així mateix, el Ple de l'Ajuntament ha fet lectura d'un manifest, per part de l'alcalde, Miquel Serra, i consensuat per tots els grups, en què manifesta la condemna als fets i mostra el rebuig a aquest i a tot tipus de violència. El text del ple recorda que actituds com les del passat dimarts, no tenen i no tindran cabuda en la societat alcarrassina.

Autoritats de l'administració catalana, la Diputació i l'estatal han fet costat al poble d'Alcarràs i a l'Ajuntament i també han volgut mostrar la total condemna davant d'aquests fets, a més d'animar les víctimes de la violència de gènere que presentin denúncies perquè la justícia pugui actuar amb contundència.

Text llegit en el Ple:


"Davant els tràgics fets ocorreguts en la tarda del passat dimarts, els regidors i regidores del Ple de l’Ajuntament d’Alcarràs manifesten:

Volem expressar el nostre enèrgic rebuig a aquests cruels assassinats i els condemnem públicament.

Tots els grups municipals aquí presents manifestem sense cap tipus de fissura el nostre refús a la violència de gènere, una veritable xacra social que, malauradament, afecta la nostra societat i que no enten de cultures, nacions ni pobles.

En nom del poble d’Alcarràs condemnem aquest i tots els tipus de violència i volem fer palès que no tindran cabuda en la societat alcarrassina.

Des d’aquest ple volem traslladar el nostre condol i la nostra solidaritat a les famílies de les víctimes, especialment a les dues nenes que han perdut la seva mare i a la vídua, , així com solidaritzar-nos amb totes les víctimes de maltractaments.

Des de l’Ajuntament seguirem treballant perquè episodis com aquest no es repeteixin.

Volem personar-nos com a acusació particular per defensar, en primer lloc, dues víctimes menors d’edat nascudes a Alcarràs; però també per impedir que l’autor d’aquests fets torni a conviure entre nosaltres i per tal que sobre ell recaigui tot el pes de la justícia. Volem d’aquesta manera deixar ben clar quina és i quina serà la resposta d’aquest ajuntament contra episodis  com aquests.

 

Ple de l’Ajuntament d’Alcarràs

Data de Publicació 02 Maig de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.