Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El Consell Comarcal del Segrià aprova una moció de suport a la declaració de sobirania i el dret a decidir

El CCS aprova una Declaració on manifesta el seu rebuig a l’avantprojecte de Llei de l’Administració Local del govern de l’Estat

1 fotos

El Ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat avui una moció per manifestar la seva adhesió a la Declaració de Sobirania i el dret a decidir del Poble de Catalunya. La moció s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, ERC, i ICV-EUiA, mentre, dels onze consellers del PSC assistents, vuit han votat a favor i tres en contra; els tres consellers del PP també han votat en contra.


La moció l'ha defensat el conseller comarcal Joan Busquets (CiU), que ha argumentat que "la moció deixa ben clar les diferents formes amb les quals el poble català ha expressat la seva voluntat, sempre democràtica, pacífica, multitudinària i lliure" al seu dret a decidir. En aquest sentit, el president, Pau Cabré, considera que "cal votar afirmativament, per poder, posteriorment, decidir si el poble està d'acord o no".

 

La sessió plenària ha aprovat també una Declaració Institucional on rebutja l'avantprojecte de Llei d'Administració Local del govern de l'Estat. La consellera comarcal Bea Obis (CiU), que l'ha defensat, considera que "aquesta declaració contra l'avantprojecte de llei de racionalizació i sostenibilitat de l'Administració pretèn fer reflexionar l'Administració central de l'Estat sobre el greu perjudici a què sotmet tots els municipis, no només catalans, sinó també de la resta de l'Estat espanyol". La consellera ha afegit que "la funció social que exercim des dels municipis no es pot obviar amb una llei com aquesta". La Declaració ha estat aprovada pels vots a favor de CiU, ERC, ICV-EUiA i PSC, i en contra del PP.

 

El Ple també ha aprovat les bases d'ajuts socio-econòmics per al curs 2013-2014, que garanteixen el manteniment de les ajudes per menjador de les escoles públiques de les comarques del Segrià. L'aprovació de les bases s'ha tirat endavant, malgrat que queda pendent el lliurament de la subvenció per part de la Generalitat.

Data de Publicació 09 Març de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Consell Comarcal "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.