Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El Consell Comarcal del Segrià aprova el seu pressupost

Atendre primeres necessitats dels ajuntaments de la comarca: la prioritat

1 fotos

El pressupost té un sostre de despesa de 8,4 milions d'euros. Malgrat la seva reducció significativa, el Consell treballarà intensament per seguir donant suport a les persones del territori.

Aquest divendres 21 de desembre, el ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat els pressupostos del proper any 2013 amb els vots a favor dels grups de CiU, ERC, PSC i PP, i amb l'abstenció d'ICV, partint d'un sostre de despesa de 8,4 milions d'euros.

Els pressupostos d'aquest any estan clarament marcats per la Llei Orgànica 2/2012 d'Estabilitat Pressupostària i experimenten una reducció del 14,6 % respecte al pressupost inicial del 2012. No obstant això, i segons una nota oficial, el Consell informa que continuarà vetllant per oferir el seu suport i atenció als ajuntaments de la comarca, mitjançant els serveis tècnics. S'invertiran tots els esforços necessaris en aquelles àrees que són competència del consell: Medi Ambient, Ensenyament i Serveis Socials, amb l'objectiu de seguir vetllant per les famílies de la comarca i la gent gran.

A banda, l'organisme s'ha compromès a destinar recursos en aquelles competències que no li són obligatòries, però que exerceix en les àrees de Cultura, Joventut, Turisme i Promoció Econòmica, amb programes d'èxit com són el cicle Segrià Corals, les Vesprades Teatrals o els Camins d'Or Líquid al Segrià Sec.

 

Durant la sessió del Consell d'Alcaldes, a més, el Sr. Josep Petit, arquitecte del Consell Comarcal del Segrià, ha informat als alcaldes de la comarca sobre la sol•licitud de l'organisme a la convocatòria del PUOS per al període 2013/2016.

Els nous programes de subvencions tenen l'objectiu de treballar per a la conservació i el manteniment d'infraestructures. Un dels programes específics de la Diputació de Lleida, de fet, oferirà als ajuntaments la possibilitat de demanar ajuts per a obres de primer establiment, reformes, arrendaments i subministraments. Hi ha un altre ajunt, però, que s'ofereix directament al Consell Comarcal del Segrià i que està destinat de manera exclusiva al manteniment de la xarxa de camins.

El Consell Comarcal del Segrià ha demanat als alcaldes un intercanvi d'opinions i un plantejament clar sobre les noves peticions que hi pugui haver durant els propers anys, tenint en compte que degut a la situació econòmica actual caldrà optimitzar els recursos i ser solidaris amb la resta de municipis. En aquest context, ha explicat el president, cal ser més realistes que mai i avançar de manera conjunta, tot col•laborant amb els diferents municipis del Segrià.

Data de Publicació 21 Desembre de 2012
Comentari Article31 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.