Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Polèmica entre la subdelegada del govern i l'Ajuntament d'Alcarràs per la seguretat

L'equip de govern l'acusa 'd'alarmista' i de no constrastar les dades oficials

  Les recents declaracions de la subdelegada del govern de l'Estat a Lleida afirmant que destinarà Guàrdia Civil i Policia Nacional a la seguretat d'Alcarràs han aixecat polèmica, ja que l'equip de govern assegura que aquests cossos de seguretat ja fa mesos que actuen dins les seves competències, després que el propi consistori ho sol·licités personalment fa temps.

  L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs acusa la subdelegada d'utilitzar la institució que representa amb finalitats partidistes i per crear alarmisme al no contrastar dades. En aquest sentit, la subdelegada va mostrar la seva preocupació per la seguretat d'Alcarràs després de rebre els Somatents d'aquest municipi. Això no obstant, l'Ajuntament ha fet públiques les darreres xifres de la Conselleria d'Interior, que aglutinen Mossos i Policia Local, on es constata que els delictes generals a Alcarràs han baixat precisament en el darrer any un 12% i els que són contra el patrimoni un 18%.


  En els darrers mesos, l'Ajuntament ha iniciat fins a una dotzena de mesures per reforçar la seguretat a la vila i el seu terme municipal. Entre les mesures, l'Ajuntament afirma que també figuren els diferents controls de carburants de vehicles i de documents que fan els cossos de Seguretat de l'Estat.Cal citar també les càmeres de vigilància, l'increment del patrullatge a peu per part de la Policia Local, l'agent cívic, la nova seu per a la Policia Local, etcétera. Precissament, el proper divendres també hi ha prevista la primera de les sessions que s'organitzen dins les Jornades de Seguretat, Civisme i Convivència, que duraran fins el proper mes d'abril.

  Data de Publicació 12 Desembre de 2012
  Comentari Article18 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.