Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs organitza unes jornades de civisme, convivència i seguretat

Entre desembre i abril, i amb xerrades, consells de seguretat i un 'cinefòrum' per al debat

1 fotos

L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de les Regidories de Serveis Socials, Ensenyament, la Policia Local i la recent creada associació de Protecció Civil, amb la col•laboració dels Mossos d'Esquadra, organitzen unes Jornades sobre Civisme, Convivència i Seguretat entre els mesos de desembre i abril, amb l'objectiu d'apropar a diferents públics eines que els puguin ajudar en cadascuna d'aquestes parcel•les, i també per tal d'explicar algunes de les normes bàsiques de comportament ciutadà, com per exemple l'ordenança de civisme.

Es tracta d'una nova iniciativa que vol posar el focus d'atenció en un assumpte tan important per a la ciutadania com el del civisme i l'educació i fer-ho des d'un punt de vista pedagògic, participatiu i informatiu.Les jornades consistiran en conferències, xerrades i debats, així com amb l'organització d'un ‘Cinefòrum' al mes d'abril, a través del qual es podran visionar pel•lícules relacionades amb els conceptes que es tracten per acabar amb un debat final entre el públic assistent.


La primera de les sessions tindrà lloc el proper dia 14 de desembre i anirà dirigida al públic dels comerciants. Mossos d'Esquadra i Policia Local els donaran consells sobre seguretat per a les seves botigues i per a tenir en compte. La gent gran serà un altre dels públics destinataris d'una altra de les jornades, també amb l'objectiu de donar-los-hi consells de seguretat.

Els joves de l'IES d'Alcarràs també assistiran a una xerrada sobre els nous rols de comportament. Com detectar i actuar davant casos de violència de gènere serà un dels altres temes que es tractaran, així com els drets i els deures de les persones nouvingudes.

Consulta aquí el tríptic de les jornades.

Data de Publicació 07 Desembre de 2012
Comentari Article16 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.