Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Llum verda a la creació d'una associació de voluntaris de Protecció Civil d'Alcarràs

Tots els grups polítics del ple de l'Ajuntament, reunit amb sessió extraordinària, ho aprova per unanimitat

1 fotos
El ple de l'Ajuntament d'Alcarràs va aprovar ahir per unanimitat impulsar un cos de voluntaris de Protecció Civil al municipi. Segons informa l'ajuntament alcarrassí es tracta del primer pas per tal que els integrants d'aquesta associació puguin iniciar així els tràmits per rebre la formació que preveu el departament d'Interior. Un cop finalitzada la formació i una vegada comptin amb totes les autoritzacions legals -es tracta d'un cos regulat pel departament d'Interior- els voluntaris i voluntàries -actualment ja en són una dotzena- podran començar a col•laborar amb tasques preventives humanitàries (‘Pla Iglú' a l'hivern a causa del fred; ajuda davant incendis; evacuacions de persones, etcètera) i en l'organització d'esdeveniments populars. Alcarràs, es convertirà així en un dels primers municipis del Baix Segre que compta amb una associació regulada d'aquestes característiques i que porti a terme funcions de col·laboració amb les autoritats davant esdeveniments puntuals de les característiques que anteriorment es citaven.

L'alcalde, Miquel Serra, va mostrar la seva satisfacció per l'aprovació unànime d'aquesta iniciativa ciutadana i va assegurar que també permetrà alliberar a la Policia Local de funcions més preventives -com l'organització d'actes populars com la cavalcada de Reis o actes de festes majors- i així dedicar-se encara més a la seguretat. A més a més, el cost econòmic d'aquests voluntaris és mínim atenent al servei que poden arribar a prestar, ja que consistirà en proporcionar armilles i un dispositiu per comunicar-se entre ells (walkie-talkie).

Un cop constituït, el cos de voluntaris de Protecció Civil també col•laborarà en la redacció del Pla Protecció Civil Municipal (PROCICAT) d'Alcarràs.

Data de Publicació 17 Novembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.