Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Les càmeres d'Alcarràs redueixen els episodis vandàlics en els espais públics on estan instal·lades

Segons el balanç dels primers quatre mesos de funcionament

  La instal•lació de càmeres de vigilància a diferents espais públics d'Alcarràs per part de l'equip de govern ha reduït en un 80% els episodis de vandalisme, principalment destrosses en el mobiliari urbà (bancs, papereres, plantes...) i també pintades. Des del passat mes de juliol -data en que es va rebre l'autorització oficial per al funcionament de les càmeres- només s'han registrat 2 episodis lleus de vandalisme -o sigui destrosses en els espais públics vigilats per les càmeres- mentre que abans d'aquesta mesura la xifra era de dos a tres cada mes, segons informa l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs.

  Les càmeres s'han instal•lat principalment en places i també en l'entorn d'algunes instal•lacions públiques per dissuadir de possible furts. La inversió total que ha suposat la implantació d'aquest sistema de vigilància ha estat de 10.200 euros, mentre que el cost que suposaven les destrosses i trencadisses de mobiliari urbà... abans d'aquesta mesura, era d'uns 70.000 euros l'any. En aquest sentit, l'equip de govern afirma que en aquests primers mesos s'està demostrant que, per una part, les càmeres serveixen per reduir els atacas vandàlics i trencadissa de mobiliari en els espais públics i, per una altra part, també per estalviar diners públics en la reparació.

  A més d'aquesta mesura, l'equip de govern també va implantar la figura de l'agent cívic en espais públics freqüentats per grups de persones per tal de vetllar pel compliment de l'ordenança de civisme.
  Data de Publicació 08 Novembre de 2012
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.