Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 100



Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El sector ramader boví es reuneix novament a Alcarràs per a debatre propostes de futur

Més de 270 persones en la XIV Jornada Tècnica celebrada a 'lo Casino'

1 fotos

El Centre Cultural ‘lo Casino' d'Alcarràs ha estat avui l'escenari de la XIV Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs, una nova edició que ha comptat amb l'assistència de més de 270 persones vingudes d'arreu de l'Estat Espanyol per debatre diferents qüestions relacionades amb aquest sector ramader.


Les jornades, organitzades per l'Associació de Ramaders de Boví de Carn d'Alcarràs, i que compten amb la col•laboració de l'Ajuntament d'Alcarràs, han servit per situar novament la vila del Segrià en el centre del debat per a la modernització i les perspectives de futur del sector ramader. L'alcalde, Miquel Serra, que ha participat en la presentació i cloenda de les jornades, ha insistit en el potencial agrícola i ramader d'Alcarràs i la seva influència arreu de l'Estat, cosa que indica la qualitat de les explotacions ramaderes i de la carn produïda. L'acte també ha comptat amb la participació del director general d'Agricultura i Ramaderia del DAAM, Miquel Molins i Esperanza Orellana, subdirectora general de 'Productos Ganaderos' del Ministeri d'Alimentació.


Els punts que han centrat el debat d'aquestes XIV jornades han estat les noves fórmules que s'estan investigant i aplicant per a la nutrició dels vedells com alternatives als elevats costos del cereal, així com els efectes de la PAC en el sector boví de carn. Especialistes de diferents sectors i responsables del ministeri d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i del departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, també han intervingut com a ponents.

Data de Publicació 25 Octubre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , alimentació "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.