Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Les conserves de fruita i els embotits, protagonistes en la Fira del Comerç i el Rebost

Rècord d'expositors en una mostra que ha crescut i vol continuar fent-ho per convertir-se en un referent

2 fotos

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs ha acollit un total de 56 expositors, 20 més que en la passada edició, assolint així un nou rècord d'estands i constatant una vegada més l'interès dels comerciants per aquesta mostra del Segrià. La principal novetat d'aquesta edició, ‘el Rebost', ha estat tot un èxit, ja que ha aplegat un nombrós grup de parades especialitzades en l'elaboració de conserves de fruita i carn de la vila.


L'alcalde, Miquel Serra, ha afirmat que ‘el Rebost' neix com un complement a la ja consolidada Fira del Comerç per convertir-se així en un nou referent en les mostres de productes agroalimentaris de qualitat. ‘Alcarràs és el primer municipi de Catalunya amb major cens agrari i el segon municipi d'Europa amb major densitat ramadera per quilòmetre quadrat, uns valors que volem aprofitar per tal de promocionar la vila i els principals productes de la nostra economia: la fruita i la carn'. Les xifres assenyalen que a l'any es produeixen 100 milions de quilograms de fruita i, pel que fa al volum ramader, hi ha uns 140.000 porcs d'engreix i reproductores en granges; a més de 25.000 caps de vedells; i entre 5.000 i 6.000 corders.


Malgrat el temps, amb una pluja intermitent, un nombrós públic ha passat durant tot el dia pel recinte de les antigues escoles on hi havia els diferents estands dels comerços i també del ‘rebost'. Així mateix, s'han celebrat activitats paral•leles com tallers d'elaboració de conserves a càrrec de l'Associació de les Mestresses de Casa i també uns jornades gastronòmiques a càrrec de sis restaurants d'Alcarràs que vinculen els seus plats a la fruita i a la carn i que es perllongaran fins el proper dia 4 de novembre. Amb motiu de la mostra, tres carnisseries artesanals del municipi han elaborat un embotit especial fet amb carn de porc i peces de fruita dolça que el públic ha pogut degustar.


La vicepresidenta de la Diputació, Maria Rosa Perelló, i el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré i els representants de l'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs (ACSA) han estat presents a la inauguració d'aquesta fira remarcant l'enorme potencial agroalimentari que té Alcarràs.


Trobada de Puntaires

L'acte ha comptat també amb una trobada de puntaires, a la qual hi ha assistit més de 400 persones arribades de tot Catalunya.

Data de Publicació 22 Octubre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " fires "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.