Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'Altanto!! supera les 1.000 visites mensuals

1 fotos

Ja fa uns mesos que l'equip de l'Altanto!! va engegar aquest projecte amb moltes ganes i il·lusió. Ara, després de dos revistes al carrer i la tercera de camí, la pàgina web ja supera les 1.000 visites mensuals. Tot això és gràcies a vosaltres, als que consulteu dia a dia l'Altanto!! a la xarxa per assabentar-vos dels fets que ocorren a les terres del Baix Segrià. Com tots sabeu, volem arribar a ser la publicació de referència a la zona i ens esforcem dia a dia per aconseguir-ho.

Apostem per una informació propera i de qualitat i li donem valor a tot allò que passa al Baix Segrià, donant cobertura a aquells fets que passen desapercebuts als grans mitjans. L'ús de les noves tecnologies ens ha estat de gran servei. Tenir un espai a la xarxa social Facebook ens ha permès comunicar-vos gairebé de forma instantània tot els continguts nous que publicàvem a la nostra web. Només amb un clic heu pogut accedir a la notícia i estar informats del que passa al vostre poble o al del veí.

D'altra banda, no hem d'oblidar que tirar endavant un projecte com aquest en les dures condicions econòmiques en les que ens trobem és un gran què. De la mateixa manera, volem agrair a totes aquelles empreses que revista rere revista confien en nosaltres i ens demostren que la inversió feta obté bons resultats.

Estem segurs que aquest és un projecte que madurarà envoltat de la història del Baix Segrià i que tot i que els inicis són durs i sovint regna la desconfiança, mica en mica ens anirem consolidant.

Gràcies a tots els que ens heu agregat al Facebook, a tots els que visiteu la pàgina web, als que espereu que surti la revista, als que us publiciteu a les nostres pàgines, als que us interesseu per aparèixer a la revista, a tots els que han concedit entrevistes, entre ells al cantant Melendi i al grup La Pegatina i, en definitiva, a tots els que creieu en l'Altanto!! 

No ha estat fàcil arribar fins aquí, però gràcies a la fe que dipositeu en nosaltres, estem segurs que arribarem encara molt més lluny!

Salut per tothom i força a l'Altanto!!

Data de Publicació 24 Març de 2010
Comentari Article8 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.