Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Pau Blanco diu que ERC d'Aitona deixa l'Ajuntament amb la consciència tranquil·la per la feina feta

Assegura que el poble no està a favor de la moció de censura i desmenteix les acusacions de desgovern

  • L'alcalde d'Aitona, el republicà Pau Blanco
  • Salinas, d'Esports i Cultura, assegura que Ballesté li va oferir l'alcaldia
2 fotos

Fa uns dies els mitjans de comunicació es feien ressò de la moció de censura presentada contra l'actual alcalde d'ERC a Aitona, Pau Blanco, al qui acusen de desgovern i d'amagar informació. Avui, els republicans han volgut donar la seva versió i desmentir les acusacions. El grup republicà ha acusat a Ballesté, únic regidor del PSC a govern i qui ha fet inclinar la balança a favor de la moció, d'actuar d'una manera unilateral i egoïsta. Asseguren que la moció es veu sotmesa "als capricis d'una sola persona" que supedita els interessos del poble als propis. Blanco a més, ha recordat que no hi ha una base legal sòlida, "la prova més evident és que ni tan sols hi ha hagut consens entre la candidatura del PSC del poble d'Aitona a l'hora de tirar-la endavant" i tampoc compten amb l'aprovació des de PSC de Lleida.

L'alcalde ha explicat que el grup d'Esquerra "té la consciència tranquil·la" per tota la feina feta durant aquests tres anys d'aquesta legislatura, set en total amb Esquerra al capdavant de l'ajuntament, qui ha construït entre d'altres edificacions la llar d'infants, ha condicionat el camp de futbol, ha electrificat la Serrabissa, ha reactivat la biblioteca municipal amb diversos i ha creat l'Edifici Multifuncional.

Per la seva banda, Gerard Salinas, regidor de Cultura i Esports, ha explicat que la intenció de Ballesté era la de desestructurar el govern des de dins, i com que no se n'ha sortit, ara ha promogut la moció de censura, "un exemple és que a mi mateix em va oferir l'alcaldia, si jo volia ser el seu alcalde, així crec jo, ell desestructuraria el grup d'Esquerra i s'aprofitaria dels nostres vots en unes futures eleccions", explica Salinas.

L'alcalde Blanco també ha desmentit el fet de que els veïns demanessin un canvi de govern, "ho demanen els de CiU i ho demanen des del primer dia; han fet sempre el que han pogut per arribar a aquest punt on hem arribat ara", i li recorda a l'oposició que el gruix de la població va donar la majoria de vots als republicans. L'alcalde ha explicat que un cop serà a l'oposició els independentistes continuaran amb "un paper d'oposició constructiva i no destructiva com fan els que estan ara a l'oposició, continuarem vetllant pel poble i per a que les coses es facin bé", finalitza Blanco.

Es preveu doncs, que en el ple d'aquest divendres Rosa Pujol, de CiU, sigui nombrada nova alcaldessa i formi equip amb tres regidors més de CiU, un del PP i amb Ballesté, de PSC, fins ara al govern. Tot això a tan sols un any de les eleccions municipals.

 

Data de Publicació 23 Març de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , moció de censura "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.