Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs, amb més aparcaments

  • Aparcament carrer Lleida
  • Aparcament plaça Quelet
2 fotos

L'equip de govern d'Alcarràs ha habilitat un total de 22 places d'aparcament de rotació al centre de la vila entre la Plaça Quelet, el carrer Lleida i adjacents per facilitar l'afluència de compradors als comerços situats en aquesta zona. Concretament es tracta de 16 places d'estacionament i 6 de càrrega i descàrrega que funcionaran en rotació de 30 minuts mentre duri l'horari comercial, o sigui, de 08.00 a 14.00 i de les 17.00 a les 20.00 hores.

L'usuari que vulgui estacionar en aquesta zones habilitades al centre haurà d'anotar en un paper l'hora en què aparca el seu cotxe i deixar aquesta nota visible en l'interior del vehicle. La Policia Local s'encarregarà de vigilar aquests temps horaris per evitar que hi hagi conductors que utilitzin aquesta zones com a estacionament fix. L'alcalde, Miquel Serra, ha explicat que es tracta d'una mesura estudiada conjuntament amb els comerços d'aquesta zona per facilitar la mobilitat i l'afluència de compradors en aquestes botigues. A més a més, ha destacat el fet que no es cobri per aparcar, ja que ‘volem que en surtin beneficiades totes les parts: botiguers, compradors, veïns i ajuntament". 

Una de les zones on s'han habilitat els nous aparcaments se situa en un solar privat del carrer Lleida que fins el moment estava tancat, buit i inutilitzat, però que l'equip de govern, després d'arribar a un acord amb el seu propietari, ha arranjat per donar-li aquest ús. Un segon espai amb aparcaments de rotació és la Plaça del Quelet, l'arranjament de la qual va finalitzar ara fa unes setmanes.

 

 

 

 

Data de Publicació 20 Agost de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , carrers "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.