Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Amb l'alimentació dels fills no s'hi juga

1 fotos

L'AMPA de l'escola Comtes de Torregrossa d'Alcarràs ha dit prou. Prou a un servei de menjador escolar que poc a poc ha anat disminuint la seva qualitat i quantitat d'aliments, prou a la negativa d'Ensenyament per poder gestionar ells com a entitat el servei de menjador de l'escola on van els seus fills i prou del poc compliment dels menús escolars.

Carreguen contra l'empresa Alessa, casualment la mateixa de qui va queixar-se l'AMPA de l'INS Alcarràs per oferir uns menús poc gustosos. Per contra, feliciten la feina del personal de la cuina i dels monitors, que aconsegueixen que aquesta disminució de la quantitat i qualitat del menjar no hagi estat tan notable pels més de 150 alumnes que es quedaven a dinar al centre. 

 

Aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el vas. Durant tot aquest curs han batallat per aconseguir desvincular-se del Consell Comarcal -qui contracta una única empresa per servir a diversos centres educatius del Segrià- i d'aquesta manera poder decidir des de l'AMPA quina empresa escollir per servir el menjar als seus fills. El Consell Comarcal els feia costat, però Ensenyament no donava el vist-i-plau. El panorama no pintava massa bé, ja que al Departament no li acabava d'agradar la idea i menys ara que molts instituts trauran el servei de menjador perquè faran jornada intensiva, com en el cas d'Alcarràs i de Seròs. Finalment, però, la lluita ha servit, i molt, i de cara al curs vinent serà la pròpia AMPA qui vetlli per l'alimentació dels més menuts contractant l'empresa més adient.


 

 

Data de Publicació 28 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , alimentació , Associacions de mares i pares , centres educatius "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.