Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El sistema educatiu, ferit de gravetat

1 fotos

Una vintena de centres de primària de Lleida, entre les quals hi ha el Parc del Saladar d'Alcarràs i el Sant Salvador d'Albatàrrec, van protagonitzar el passat 7 de juny una jornada d'activitats reivindicatives per mostrar el seu rebuig a les retallades que s'aplicaran des del Govern central a Ensenyament el curs vinent. Aquestes retallades significaran, entre altres coses, l'augment d'alumnes per aula, la retallada de plantilla, greus dificultats en el cobriment de les baixes -no es cobriran les de menys de 15 dies-, la reducció de les partides pressupostàries destinades al funcionament dels centres, a beques i a noves construccions i equipaments, a banda de crear noves taxes. En el cas del Parc del Saladar, per exemple, les classes de P3 tindran 27 alumnes, les de 1r curs 29 i la resta de cursos, 28.

Per tot això, els centres de Lleida van organitzar-se en assemblees, per proposar alternatives a un sistema que deixa de banda l'educació dels seus fills. Una d'elles és incorporar voluntaris a les aules per col·laborar, per exemple, en les tasques de reforç a alumnes.

L'endemà d'aquestes assemblees i que diversos pares acampessin a escoles de Lleida, van reunir-se tots per portar conjuntament al departament d'Ensenyament i a la Subdelegació del Govern, les conclusions extretes i fer sentir la seva veu a favor de la dels seus fills, que són en definitiva, el futur d'aquest país. Dies més tard, van reunir-se amb el delegat d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, perquè els expliqués detalladament com s'aplicarien aquestes retallades. Alguns pares i mares assistents van explicar decebuts a aquesta revista que la posició del delegat en cap moment va ser de comprensió per la preocupació dels pares, sinó que "va adoptar una actitud a la defensiva i sense respondre amb exactitud el que li estàvem demanant".

 

 

Data de Publicació 11 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Albatàrrec , Alcarràs , centres educatius , Generalitat , Govern estatal , Lleida , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.