Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Dos accidents a l'A-2 provoquen retencions dins la vila d'Alcarràs

1 fotos

Els alcarrassins i alcarrassines ja sabien que alguna cosa havia passat a l'autovia. Se'n adonen cada cop que multitud de camions es veuen circular o bé per l'avinguda de Vallmanya o bé arriben per la N-II. El que no sabien és que no va ser un accident, sinó dos, els que van ocasionar retencions i un gran desplegament a l'A-2.

El primer va passar poc abans de les 5 de la tarda. Un camió que transportava gasoil va punxar roda i va sortir de la carretera a l'altura del km 450. El conductor va resultar ferit lleu. A conseqüència de l'accident, es va produir una petita fuita -d'uns 2 litres per hora- i es va haver d'activar el Pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya, el Transcat. A l'espera que vingués un altre camió per fer el transvasament, es va haver de tallar un carril de l'A-2 en sentit Saragossa, la circulació de la qual va ser desviada per l'interior d'Alcarràs. Les tasques no van finalitzar fins les 22:00h.

Minuts després, passades les 6 de la tarda i només amb 1 kilòmetre de diferència, al km 451- es va registrar un altre accident a la mateixa carretera, però a l'altura de Soses. Dos camions haurien xocat i un d'ells es va incendiar. També s'hi haurien vist implicats dos cotxes. En aquest cas, una persona va resultar ferida greu i una altra de lleu.

Els dos accidents van provocar que durant una estona estigués tallada l'A-2 per ambdós sentits. Poc després, però, es va habilitar un carril. A hores d'ara la circulació és normal.

 

 

 

Data de Publicació 18 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " accidents , Alcarràs , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.