Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Rajoy apuja l'IVA i rebaixa la prestació d'atur

1 fotos

Ja era d'esperar. El Govern de Mariano Rajoy estava estudiant la possibilitat d'apujar l'IVA i com bé diuen alguns "quan s'ho estudien vol dir que l'apugen". I és ben cert. L'IVA passarà del 18% al 21% i del 8% al 10%. Ho ha anunciat el cap del govern espanyol durant una compareixença aquest matí al Congrés dels Diputats i respon a les pressions fetes des d'Europa perquè aquesta accedeixi al rescat de la banca espanyola.

Aquesta només és una de les mesures aprovades aquest matí. Entre elles figura la reducció de la prestació d'atur, que es reduirà a partir del sisè mes i passarà a ser del 50% enlloc del 60% com era fins ara. Aquesta retallada afectarà als nous parats. 

El paquet també afecta a les administracions locals. Es fixaran els sous dels alcaldes i regidors i disminuiran el nombre d'empreses públiques en àmbit local, així com també es reduiran un 30% el nombre de regidors a ajuntaments. Per fer front a això, es dotarà de més poder a les diputacions provincials. 

Els funcionaris tornen a rebre. Aquesta vegada se'ls elimina la paga de Nadal i reduiran el dies de lliure disposició. També baixen les dotacions a sindicats.

I per si tot això fos poc, s'elimina la deducció per compta d'habitatge a partir del 2013 pels nous compradors. Si fins ara l'stock d'habitatges buits era alt i les compres mínimes, ja veurem què passarà l'any vinent.

Totes aquestes mesures, que deixaran encara més als ciutadans amb l'aigua al coll, suposaran un estalvi de 65.000 milions d'euros en dos anys, el 6,5% del PIB espanyol.

De moment continua el debat al Congrés.

 

Data de Publicació 10 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Govern estatal , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.