Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs tindrà una planta de reciclatge d'olis que donarà feina a 40 persones

3 fotos

L'Ajuntament d'Alcarràs ha posat la primera pedra de la planta de reciclatge d'olis vegetals que s'ubicarà a la parcel·la 2 del polígon del ‘Tossalet Roig'. El projecte, impulsat per l'Associació Humanitària de Discapacitats de Catalunya (ASCAT), una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu la integració sociolaboral de persones amb algun tipus de discapacitat, preveu donar feina a 40 persones de manera directa. Segons va explicar Joan Luque, secretari general d'ASCAT, el perfil del treballador o treballadora correspondrà a una persona amb algun tipus de minusvalidesa, ja sigui psíquica, física o sensorial, que estigui apuntada a la borsa de treball de l'Ajuntament d'Alcarràs. La inversió, provinent d'empreses privades, és de 4,5 milions d'euros.

Luque ha explicat que d'aquí a set mesos la planta ja estarà construïda. La seva activitat es basarà en el reciclatge d'olis vegetals usats, a partir dels quals se'n extraurà productes com el biodièsel pur, potassi, pinso per piscifactories, abonaments, etc. D'altra banda, no generarà residus ja que també tindrà una depuradora per reciclar l'aigua.

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha celebrat que un projecte "pioner a Europa i que resolt no solament un problema mediambiental, sinó que també contribueix a una faceta social donant sortida a persones amb algun tipus de discapacitat, s'instal·li a Alcarràs". Miquel Serra ha presidit la col·locació de la primera pedra, conjuntament amb el secretari general i presidenta d'Ascat, Joan Luque i Desiré Luque, el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, i el director dels serveis de Benestar i Família a Lleida, Joan R. Saura

 

 

Data de Publicació 08 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.