Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Una fleca d'Alcarràs obté la Indicació Geogràfica Protegida en venta de pa

2 fotos

El forn artesanal i pastisseria d'Alcarràs 'Artur Godia' vendrà a partir d'avui pa de pagès català amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), convertint-se així en un dels 174 forns catalans que comercialitzaran aquest producte. El forner Artur Godia ha remarcat l'alta qualitat d'aquest pa i els seus beneficis nutritius, gràcies al seu procés d'elaboració artesanal i a la matèria primera utilitzada. El reglament de la IGP 'Pa de Pagès Català' estableix un tipus de farina determinada per amassar el pa i exigeix als forners que donin forma a cada peça de manera manual, que es cogui en un forn amb solera de pedra refractària i que, com a mínim tingui un temps de fermentació de tres hores.

El valor afegit d'aquest establiment d'Alcarràs recau en el fet que el seu forn de solera és de 1951 i des d'aquest any ha funcionat sempre diàriament, sense pausa, excepte els descansos dominicals del flequer artesà.

L'alcalde de la localitat, Miquel Serra, ha volgut visitar aquest forn i l'ha posat com a exemple d'emprenedoria i generador de riquesa i valor per aquesta localitat. "L'Ajuntament vol estar amb aquest tipus d'iniciatives que posen a la llum la qualitat dels productes que el nostre teixit empresarial fa", ha assenyalat. A més a més, ha animat els alcarrassins i alcarrassines que comprin qualitat apostant pels productes de proximitat, ja que així generen riquesa a la vila i ajuden els empresaris locals. 

 

 

Data de Publicació 13 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , alimentació , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.