Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Aitona es prepara per la consulta del 25 d'abril

  • Més d'un centenar de persones van assistir a l'acte de presentació
3 fotos

Primer va ser Alcarràs, amb poc més d'un 18% de participació i una majoria aclaparadora a favor del SÍ. Ara li toca el torn a Aitona. I és que les consultes independentistes que s'estan preparant a tot el territori català també es fan veure al Baix Segrià. Divendres passat va tenir lloc la presentació oficial de la plataforma Aitona Decideix amb la companyia de Jordi Soldevilla, impulsor de la plataforma Pla d'Urgell i Linyola Decideix, i Josep Maria Forné, president d'Òmnium Cultural de Ponent i professor de filosofia.

Josep López, membre i coordinador de la plataforma va explicar que la consulta ofereix la possibilitat de crear debat i opinió en la societat civil d'una manera tranquil·la i pacífica. Soldevilla, per la seva banda i sota l'experiència de Linyola Decideix, va explicar que els resultats no han d'obsessionar sinó donar l'oportunitat de posar la qüestió de la independència de Catalunya sobre la taula. Per últim, Forné va dir que l'important és la participació per tal que el 25 d'abril esdevingui històric.

López va explicar a la revista Altanto!! que l'objectiu és buscar la participació i no només el vot a favor del SÍ. A més, volen implicar a totes les edats i a tota la gent d'Aitona. Tan és així, que han penjat cartells pel poble traduïts al romanès i a l'àrab per tal de fer partícips la població immigrant. A més, tenen previst diverses reunions amb les entitats del poble al llarg del mes de març per tal d'aconseguir el seu suport i la seva conscienciació envers la consulta. De cara al mes d'abril, va dir el coordinador, duran a terme diversos actes entre els quals destaca una conferència pel 15 d'abril amb la presència de Salvador Cardús, sociòleg i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB.

 

Data de Publicació 09 Març de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , consulta popular "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.