Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Manifestació demà a Lleida contra les retallades a Ensenyament

1 fotos

Diverses organitzacions i sindicats de la comunitat educativa, així com també famílies d'alumnes, protagonitzaran demà 22 de maig, una vaga i manifestació en contra les retallades a Ensenyament que suposaran, entre altres mesures, la supressió de la sisena hora o l'increment del nombre d'alumnes per classe.

Segons el sindicat de CCOO, el pressupost del departament d'Ensenyament no ha parat de perdre pes sobre el conjunt dels pressupostos del Govern. Passa de representar el 16,5% l'any 2010 al 13,7% previst el 2012. La retallada acumulada en els 2 últims pressupostos serà del 13,57% que és la retallada més gran que s'ha produït a totes les comunitats autònomes

A tot això, cal afegir-hi que Catalunya tindrà el pròxim curs 15.000 alumnes més que el curs passat i 3.007 places menys de professors, fet que posa en perill la qualitat de l'educació.

La retallada que vol aplicar el Govern suposaria la supressió de la sisena hora en la majoria d'escoles públiques; el retard en el pagament de beques de menjador; el no cobriment de les baixes laborals docents de curt termini; l'increment del nombre d'alumnes per classe; el tancament d'escoles; i l'encariment del 66% de els matrícules universitàries, entre altres mesures. 

És per tot això que el 22 de maig tota la comunitat educativa ha convocat una vaga al sector de l'educació de tot l'Estat per manifestar el rebuig a les retallades en educació dels govern de la Generalitat i de l'Estat. A Lleida, a les 18 h, es farà una manifestació que sortirà des de la Delegació Territorial d'Ensenyament (C. de la Pica d'Estats).

 

 

Data de Publicació 20 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " centres educatius , Educació , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , sindicats d'estudiants , sindicats de treballadors "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.