Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Primavera a Utxesa, mentre l'estiu es fa esperar

5 fotos

Les imatges de primavera al Baix Segre ja han quedat enrere. El color blanc i rosat que tant caracteritza el territori i que obliga a fer parada per observar un paisatge que sembla de conte de fades ha deixat pas al verd. Un verd d'estiu que ens indica que arriba la calor i amb ella el naixement de les primeres fruites primerenques. Però una calor que més aviat s'ha deixat veure poc.

En Quim Estadella, de Torres de Segre, ens envia aquestes fotografies fetes a la zona d'Utxesa fa tot just un mes. Les diverses tonalitats de rosa, canviants depenent de l'angle del Sol i de l'hora del dia, s'estenen arreu dels camps formant una manta rosada només trencada pel pas dels camins o carreteres.

Però si fa tot just uns dies que crèiem que l'estiu estava a la volta de la cantonada, aquest pont de l'1 de maig ens ha recordat que hem de ser pacients. Curiosament, aquest cap de setmana ha nevat en cotes on tot just han vist la neu durant els mesos d'hivern. I és que aquests dies, hem estat sota el radi d'influència d'una profunda depressió situada al nord de les illes britàniques. També hem notat l'entrada d'un fort vent marítim i uns dies on els núvols, la pluja i alguna que altra calamarsa han sigut els protagonistes. 

Per aquesta setmana, s'esperen temperatures mínimes de 9ºC i màximes de 21ºC. Tot i això, també predominaran els núvols, encara que el Sol es deixarà veure. L'estació de Seròs indica que l'amenaça de pluja és baixa, però a mesura que s'avança cap a Lleida ciutat les probabilitats augmenten. Els més impacients hauran d'esperar una mica més per treure's les jaquetes del damunt.

 

 

Data de Publicació 01 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " meteorologia , pobles Baix Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.