Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La Diputació liquidarà aquesta setmana el pagament dels 16 milions als ajuntaments

2 fotos

La Diputació de Lleida liquidarà aquesta mateixa setmana el pagament dels 16 milions d'euros corresponents a les ajudes pel finançament dels municipis de les comarques lleidatanes. Així ho ha anunciat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, en la inauguració del curs 100 mesures concretes per contenir i reduir la despesa als ens locals, que s'ha celebrat a la sala d'actes de la Diputació de Lleida.

Reñé ha explicat que ja s'ha efectuat el pagament de la primera remesa de 10.845.226,50 euros, la qual cosa suposa el 65% de l'import total i que, com a màxim divendres, es liquidarà la resta.
 
El president de la Diputació de Lleida ha destacat l'agilitat amb la que s'ha pogut treballar "perquè la situació econòmica dels ajuntaments és complicada i era molt important que poguessin rebre aquest pagament el més aviat possible per fer front a la despesa ordinària".
 
Aquests 16 milions d'euros corresponen al conveni que van signar les quatre diputacions catalanes amb la Generalitat de Catalunya per tal que els ens provincials avancessin els pagaments que els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya acumulen amb els municipis de la demarcació de Lleida.

La Diputació de Lleida ha aportat 16 milions d'euros per a despeses de llars d'infants, conservatoris, escoles de música, serveis escolars dels consells comarcals i el fons de cooperació local d'ajuntaments i consells. Reñé ha explicat que s'han acollit a aquest conveni un total de 229 municipis de la demarcació de Lleida.
 

Data de Publicació 17 Abril de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajudes i subvencions , ajuntaments , Diputació Lleida , pobles del Segrià , pressupostos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.