Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'Ajuntament d'Alcarràs aconsegueix pagar a proveïdors en menys de 60 dies

Les mesures d'estalvi de l'actual equip de govern permeten pagar el deute de 326.000 euros de factures impagades sense necessitat d'acollir-se al pla d'ajust de l'Estat

1 fotos

Les mesures d'estalvi i l'optimització dels recursos que ha posat en marxa l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs en els primers nou mesos de mandat han permès pagar els 326.000 euros de factures pendents sense necessitat d'acollir-se al pla d'ajust de l'Estat i evitar així endeutar encara més l'Ajuntament, que arrastra un deute del 107% provinent de l'anterior mandat. La gestió per part de la Regidoria d'Economia i Hisenda ha permès també reduir dels més de 6 mesos als menys de 60 dies el termini de pagament per a tots els proveïdors.

L'alcalde, Miquel Serra, ha assenyalat que la feina de l'actual Regidoria d'Economia està permetent reconduir la greu situació financera amb què l'actual equip de govern es va trobar els comptes de l'Ajuntament. "No hi ha dia que passi en l'activitat de l'ajuntament en què no estalviem diners, ja sigui en petites o grans accions", ha afirmat l'alcalde. El fet d'haver liquidat les factures pendents de cobrament retorna la confiança dels proveïdors amb l'Ajuntament d'Alcarràs, la qual cosa ha permès a la Regidoria d'Economia i Hisenda renegociar alguns contractes de serveis a la baixa generant un estalvi total del 4% en despeses com llum i electricitat, telefonia, carburants i d'altres serveis bàsics.

Cal recordar que l'actual equip de govern va encarregar una auditoria financera i també una auditoria de personal per tal de reconduir la greu situació econòmica de l'Ajuntament, prescindir de despeses supèrflues i optimitzar els recursos. 

 

 

Data de Publicació 11 Abril de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , crisi econòmica "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.