Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'Ajuntament d'Alpicat proposa un concurs d'idees per reduir costos

  • Ajuntament d'Alpicat
1 fotos

La regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alpicat ha decidit posar en marxa un Concurs d'Idees entre el personal del consistori amb l'objectiu de reduir costos. L'exercici s'ha posat en marxa com a programa pilot i inèdit a les nostres contrades, amb l'objectiu de fomentar les idees, la innovació, el sentit de pertinença, la solidaritat i la visió de servei entre els treballadors de l'ajuntament.

Hi podrà participar tota la xarxa d'empleats de la corporació, exceptuant els caps d'unitat com són els regidors, secretaria i intervenció, presentant la descripció del projecte i la instrumentació per a la posada en pràctica. Alhora, caldrà justificar-ne la rendibilitat o l'estalvi que es pugui produir amb la seva aplicació.

Els treballadors podran presentar el seu pla per estalviar fins al 30 de setembre del 2012. A partir d'aquesta data, les idees seran avaluades per un comitè constituït per un representant sindical, el secretari, un tècnic, el cap de Recursos Humans i un regidor/a. En la fase final decisòria també hi intervindrà l'alcalde del municipi.

"En moments de crisi com l'actual cal aguditzar els sentits, per això hem volgut endegar una proposta innovadora i estimulant, que permeti a l'equip humà de l'ajuntament desenvolupar idees i dur-les a terme de manera pràctica", explica Jacint Vilà, regidor de l'àrea Territorial i de Serveis Personals d'Alpicat.

El comitè avaluarà diferents paràmetres com la facilitat d'aplicació, la reducció de costos, l'estalvi de temps del procés, l'impacte en imatge o la millora que es pugui produir en l'atenció a la ciutadania. El guanyador/a rebrà una compensació econòmica o en espècie, encara per determinar, però degudament proporcionada al cost d'elaboració de la proposta.

 

 

Data de Publicació 20 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , crisi econòmica , pobles del Segrià "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.