Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Jaume Izcara, del PP d'Aitona, nomenat diputat a la Diputació de Lleida

L'organisme provincial també aprova el conveni entre Generalitat i diputacions per tal de pagar els deutes que el Govern té amb els ajuntaments

1 fotos

El regidor del Partit Popular a l'ajuntament d'Aitona, Jaume Izcara, va prendre possessió aquest divendres com a diputat de la Diputació de Lleida. Izcara ocupa a partir d'ara el càrrec que exercia Imma Manso, qui ha estat recentment nomenada subdelegada del Govern de l'Estat a Lleida.

El nomenament s'ha produït aquest divendres en el ple extraordinari de l'organisme provincial, on també s'ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, i els presidents de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i de la Federació Catalana de Municipis (FCM), per al desenvolupament del Pla Extraordinari d'Assistència Financera Local que es va signar el passat dijous 8 de març al Palau de la Generalitat de Catalunya a Barcelona.
 
El conveni estipula que la Diputació de Lleida aportarà 16 milions d'euros per tal d'avançar els pagaments que els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya acumulen amb els municipis de la demarcació de Lleida. Aquests recursos aniran destinats a despeses de llars d'infants, conservatoris, escoles de música, serveis escolars dels consells comarcals i el fons de cooperació local d'ajuntaments i consells, i a qüestions que "fan referència al Fons de Cooperació Local dels ajuntaments i al Fons de Cooperació Local de comarques", ha dit el president de la Diputació. Es preveu que aquest mateix mes de març ja es comencin a fer pagaments als municipis.
 
Durant la seva intervenció, Reñé ha recordat que els municipis de Lleida tindran un topall de 500.000€ i que en el cas dels consells comarcals s'estableix un mínim de 100.000€.

L'acord, que preveu una aportació econòmica per part de les diputacions de 211.009.000 euros, permetrà a l'Executiu fer front al pagament dels deutes reconeguts amb els ajuntaments fins a 31 de desembre del 2011.

 

 

 

Data de Publicació 12 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajudes i subvencions , Diputació Lleida , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.