Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Surt al carrer la revista 'd'escarp'

4 fotos

Creada a partir de la iniciativa del nou ajuntament però impulsada amb la il·lusió dels granjolins i granjolines, la revista trimestral d'escarp ja ha sortit al carrer. Amb un equip de redactors local, implicat, jove i amb iniciativa, d'escarp ha fet en el seu primer exemplar un repàs a la història de la vila: des dels seus orígens i el nom de les cases o paraules típiques de la zona, passant per l'activitat econòmica o una secció pensada per aquells granjolins i granjolins que viuen a fora però que continuen lligats de cor amb La Granja d'Escarp i que porta per títol Cartes de l'exili.

D'escarp està coordinada per Víctor Vélez, actual regidor de Patrimoni Cultural, Educació i Noves Tecnologies, qui ha valorat molt positivament l'impacte de la primera edició, que va fer omplir la sala de presentació. En aquest sentit, cal destacar que l'Ajuntament hi col·labora però no hi intervé en el contingut, és a dir, d'escarp no és un pamflet del consistori. 

L'alcalde de la vila, Manel Solé, va valorar molt positivament la iniciativa, sobretot en la seva vessant de visió del passat: "Si sabem d'on venim i qui són els nostres predecessors sabrem cap a on volem anar. A partir de la visió del passat podrem mirar al futur". Solé també va destacar molt satisfet l'activitat incessant de les associacions del poble que, assegura, s'han convertit en el motor de La Granja. 

 

 

Data de Publicació 07 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " La Granja d'Escarp , mitjans de comunicació "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.