Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'Ajuntament d'Alcarràs donarà compte cada 3 mesos del compliment de cada partida del pressupost

Els pressupostos de 2012 augmenten la despesa en educació, cultura, sanitat i esports i redueixen les destinades a òrgans de govern i personal

1 fotos

L'Ajuntament d'Alcarràs va donar llum verda als pressupostos municipals per al 2012, uns comptes que, malgrat la crisi i l'endeutament del municipi, les partides destinades a educació, salut i cultura i esports augmenten en el seu global un 20,8%. En canvi, la despesa per a l'àrea de l'administració de caràcter general baixa en un 11,3% en global, amb partides, com la d'òrgans de govern que cauen fins al 52,41%. Cal recordar que una de les mesures amb aquest aspecte és la renuncia de l'alcalde a percebre el seu sou.

L'alcalde, Miquel Serra, ha assegurat que "són uns pressupostos austers, però fidels al programari progressista dels partits de l'equip de govern (ERC i PSC) ja que, mentre d'altres governs retallen en educació, salut i cultura, nosaltres ho fem en altres serveis que no considerem tant bàsics per al ciutadà". El pressupost total és de 8,5 milions d'euros. Només amb el capítol de personal, l'ajuntament s'estalviarà 418.000 euros aquest any. A més a més, d'altres partides transcendentals per a la promoció econòmica del municipi, com Agricultura i Ramaderia i la de comerç, turisme i PIMES també augmenten en un 20,1%.

Un dels compromisos adquirits per l'actual govern d'Alcarràs en el ple va ser que cada tres mesos es donarà compte a la resta del plenari i a la ciutadania en general del compliment exhaustiu de cada partida del pressupost per garantir-ne la seva eficàcia i millorar-ne la transparència. A més a més, el pressupost s'ha volgut dividir en partides orgàniques per tenir un millor control del mateix. "Volem ser exemple en transparència i corregir, si s'escau, possibles desviacions del pressupost", va manifestar Jaume Bernis, regidor d'Economia i Hisenda. 

 

 

 

Data de Publicació 29 Desembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , pressupostos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.