Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La Festa del Comerç es consolida

23 fotos

Una quarantena d'expositors de comerços i serveis d'Alcarràs van exposar en una edició més de la Festa del Comerç al Carrer, organitzada per l'Associació de Comerços i Serveis d'Alcarràs, l'ACSA, i en col·laboració amb l'Ajuntament de la vila. La novetat més destacada d'aquesta edició va ser el nou emplaçament, que enguany es va situar al recinte de les Escoles de Baix i que ha estat valorat molt positivament tan pels expositors com pels assistents. Es calcula que més de 9.000 persones van visitar la festa.

Un cop inaugurada la festa de la mà del president de l'ACSA, José Vallespín, i de l'alcalde, Miquel Serra, es va donar pas a l'exhibició de Nanbudo i a l'actuació del Club de Gimnàstica Artística d'Alcarràs. Acte seguit va tenir lloc la primera edició del Concurs de Bellesa Canina, que va rebre molta participació i que esperen repetir en properes edicions.

L'hora de dinar arribava pels 180 comensals, entre comerciants i membres del consistori, que es van assentar al pati de les Escoles de Baix. Cal destacar que van sobrar 30 quilos de menjar que van ser donats a l'entitat Càritas.

La tarda arribava carregada d'activitats. A primera hora va tenir lloc l'exhibició de country, també novetat d'enguany, i a continuació la xocolatada popular a càrrec de les Mestresses de Casa. Per acabar, les noies de la batucada Xikalkà també van fer acte de presència a la festa per primera vegada animant a tots els participants a moure l'esquelet. 

L'ACSA ha explicat a aquesta revista que ja estan preparant la propera Festa del Comerç al Carrer, que tindrà lloc durant el mes de maig. A més, esperen tornar a celebrar la Fira del Comerç. Aquesta entitat ha volgut destacar la tasca de l'Ajuntament i en especial del regidor de comerç, Àlex Planes, per la seva implicació en aquesta jornada.

 

 

 

Data de Publicació 23 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions de comerciants , empreses , festes i celebracions "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.