Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Un novembre calorós

1 fotos

El novembre de 2011 ha estat climàticament similar al de 1983, en què tant la temperatura com la precipitació van ser força elevades. A més, termomètricament el novembre d'enguany ha estat molt semblant al de 2006, quan es van assolir valors tèrmics força elevats, si bé en aquella ocasió la precipitació va ser molt escassa.

En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya qualifica el mes de novembre de 2011 com a càlid a gran part del país, i fins i tot molt càlid a gran part del Prepirineu, l'Altiplà Central, la Catalunya Central i punts de la comarca del Segrià. Pluviomètricament, el novembre ha estat molt plujós a gran part del país, si bé s'ha de qualificar com a plujós al Pirineu i Prepirineu Occidental, el delta de l'Ebre, extrem més occidental de les comarques del Segrià i de la Terra Alta, punts del litoral i prelitoral sud i de la serra del Garraf.
 
La meteorologia del mes de novembre de 2011 ha vingut marcada d'una banda, per tres pertorbacions molt actives que van deixar precipitacions importants a gran part de Catalunya, especialment a la meitat est i, d'altra, pels fluxos del segon i tercer quadrant que les acompanyaven que no van permetre una baixada de la temperatura. D'aquesta manera, cal remuntar-se a l'any 1983 per a trobar un novembre més plujós a la meitat est del territori, mentre que si bé el novembre d'enguany ha estat un del més càlids de les darreres dècades, no ha superat els rècords de temperatura mitjana que es van assolir l'any 2006.

 

 

Data de Publicació 01 Desembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Catalunya , meteorologia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.