Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Un any més en barracons

Les obres del CEIP Parc del Saladar continuen sense començar-se

6 fotos

Els alumnes del CEIP Parc del Saladar hauran de fer les classes una altra vegada en barracons. En total ja són 4, integrats en 2 edificis diferents, que donen cabuda als nens i nenes de l'escola. Es dóna la circumstància que Ensenyament va donar llum verda a les obres de la segona fase, corresponents a gairebé totes les aules de primària, biblioteca, cuina, sala d'ordinadors i de juntes. Ara, però, amb el canvi de Govern, una mitja dotzena d'escoles de Lleida, entre elles la del Parc del Saladar d'Alcarràs, veuen com la data d'inici de les obres no arriba.

"Tot el que s'havia aprovat ho han tirat a terra", explicava indignat el president de l'AMPA del Parc del Saladar, Jordi Posino, a aquesta revista. I és que aquest curs es preveu que entrin entre 3 o 4 cursos més, tenint en compte que es desdoblen les classes, agreujant encara més la situació. Per denunciar-ho, l'AMPA va protagonitzar una sentada a les portes de l'escola el dia que van començar les classes i no descarten altres accions el dia 12 de cada mes.

Entre males notícies, però, Posino ha explicat satisfet que s'instal·larà un altre barracó per acollir la cuina. En aquest sentit, el president de l'AMPA va destacar la gran implicació del nou alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra.

 

Data de Publicació 31 Agost de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , crisi econòmica , Generalitat , mobilitzacions ciutadanes , Parc del Saladar "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.