Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El moviment 15M es manifestarà aquest divendres a Lleida

  • Cartell de l'acte
  • Cartell de l'acte
2 fotos

L'Assemblea dels Indignats de Lleida, del moviment del 15M, ha convocat per aquest divendres dia 2 de setembre, una manifestació a les 19:30h a la plaça Ricard Vinyes. La mobilització s'emmarca en les diferents convocatòries que la "Plataforma de Sanitaris i usuaris de la sanitat pública contra les retallades" ha organitzat per tot el territori català en contra de les retallades i el procés encobert de privatització de la sanitat pública

"En un moment on s'està rescatant als culpables de la crisis com els bancs amb diners públics, on no es persegueix el frau fiscal, on no s'acaba amb l' impunitat fiscal de les SICAV o no es pugen els impostos a les grans fortunes (com han demanat elles mateixes a França durant la darrera setmana)", asseguren que realitzar retallades de la sanitat pública no està justificat, i converteix aquesta crisis en una vertadera "estafa". Per rematar tota aquesta situació, denuncien l'intent de neoliberalització de la Constitució Espanyola per part del PSOE i del PP, sense interessar-se en demanar l'opinió al poble en forma de referèndum. Una mostra, diuen "del poc que els interessa l'opinió de la gent, i l'interessats que estan per quedar bé davant dels mercats".

Per tot això, el col·lectiu dels indignats fa una crida a tota la ciutadania, entitats, sindicats i partits que es sentin afectats per aquestes mesures a manifestar-se pacíficament, sense banderes ni sigles, el proper divendres.

Durant aquesta setmana es durà a terme una recollida de signatures de la ciutadania a través de la pàgina web del moviment, on també s'hi podrà trobar tota la informació relacionada amb la mobilització del dia 2 (recorregut, manifest, etc.).

 

 

Data de Publicació 28 Agost de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , moviment indignats , retallades "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.