Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els comerços d'Alcarràs surten al carrer

15 fotos

Una quarantena d'expositors de diversos comerços d'Alcarràs van situar-se el dia 1 de maig al centre de la vila per donar a conèixer els seus productes. Ho van fer en el marc de la segona Festa del Comerç al Carrer, organitzada un cop més per l'Associació de Comerciants i Serveis d'Alcarràs i per l'Ajuntament de la vila. Tal i com va explicar el seu president, en José Martín, la valoració global va ser molt bona, tot convertint-se en una jornada plena d'activitats pensades per a totes les edats. Calculen que unes 10.000 persones van visitar la festa.

Un cop donada la benvinguda a primera hora del matí, es donava el tret de sortida a la festa. Coincidint amb la transformació de l'espai de sota la Plaça Major en museu, es va oferir una visita guiada per les restes arqueològiques. Seguidament va tenir lloc l'exhibició de Nanbudo, l'actuació de l'equip de gimnàstica rítmica i el recorregut de majorettes acompanyades per la recent creada Banda d'Alcarràs.

A primera hora de la tarda era el torn pels més menuts amb l'animació infantil a càrrec de Bao Bap Teatre. A continuació, els alumnes del Gimnàs Ares van fer una demostració per anar agafant gana per la xocolatada popular que van protagonitzar l'Associació de Mestresses de Casa. Ja pels qui tenien ganes de fer moure el cos, va actuar la batucada Brincadeira, i pels més tradicionals, hi va haver jotes de la Casa d'Aragó.

Cal destacar també el paper de l'Associació d'Amics del Cavalls, que durant tot el matí van celebrar la Festa dels tres tombs pels carrers de la vila. 

 

 

 

Data de Publicació 03 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions de comerciants , festes del poble "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.