Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els professors de l'IES Alcarràs tallen la N-II

3 fotos

Una quarantena de professors de l'IES Alcarràs van tallar en diverses ocasions la carretera N-II durant els mesos de maig i juny per mostrar el seu rebuig a les retallades que el departament d'Ensenyament vol aplicar als centres docents. Així, cada dimecres a l'hora del pati, els professors sortien al carrer amb pancartes, xiulets, cassoles o qualsevol cosa que fes soroll aturant simbòlicament el trànsit a la carretera N-II durant uns minuts.

La retallada oscil·la entre el 20 i el 30% i els sindicats asseguren que es perdran professors amb aquesta mesura, minvant així la qualitat de la docència. A més, les organitzacions recorden que per a l'any vinent es preveu un augment de 12.000 alumnes, fet pel qual consideren impossible fer front als alts índex de fracàs escolar amb més alumnes i menys professors.

Els professors de l'IES Alcarràs demanen en el seu manifest que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, rectifiqui la retallada. "Si la sra. Rigau ha de retallar, que suprimeixi molts alts càrrecs", diu el manifest, "I també pot retallar les subvencions als col·legis concertats". D'altra banda, manifesten el seu desacord amb la mesura d'augmentar la càrrega lectiva del professorat, que, diuen, provocaria l'acomiadament de milers d'interins. A tot això cal sumar-li la supressió de l'ajut per jubilació i de les condicions de treball dels docents de més de 55 anys, a més de la reducció de l'oferta de places.

 

 

Data de Publicació 29 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , Generalitat , mobilitzacions ciutadanes "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.