Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Un indret per descobrir

La Cova del Pare Palau acull a tothom qui vulgui passar una estona agradable enmig la naturalesa

11 fotos

A només 2 quilòmetres d'Aitona en direcció a Seròs trobem un oasi enmig de la societat de l'estrès, un lloc màgic i tranquil per respirar pau interior i trobar-se amb un mateix, amb Déu o amb energia, depenent de les creences de cadascú. És la Cova del Pare Palau, una joia del Baix Segre gestionada per les Carmelites Misioneres Teresianes.

Aquest indret tan místic pot ser ara el parèntesi que busquen alguns, el lloc per pensar i reflexionar un mateix o en grup. Es troba enmig de la naturalesa, on el cant dels ocells és constant i el verd és el color predominant. És per aquest motiu que les Carmelites obren tots els diumenges a la tarda, per acollir a tothom qui vulgui passar una estona tranquil·la i agradable, sol o en companyia, per gaudir d'aquest espai. Existeix un oratori obert a tothom i també hi ha la possibilitat de dur a terme els tallers de creixement personal que Fernanda Villanueva i Mireya Hernandez ofereixen als visitants. Tot això a banda de poder visitar la pròpia cova on vivia el Pare Palau. 

La història d'aquesta cova es remunta als anys 1800, quan Francisco Palau, natural d'Aitona, va decidir anar-hi a viure cridat per una veu mística. Allí va establir casa seva, va tapiar la cova i hi va deixar un espai per una finestra i una porta. Durant la seva vida va conèixer la presó, va ser desterrat i va viure injustícies arreu. Va ser ell qui va fundar la congregació de les Carmelites Misioneres i gràcies a les seves bones accions va ser beatificat l'any 1988.

Actualment, la Cova del Pare Palau és sovint l'escenari de celebracions religioses com misses o casaments. Un lloc característic que forma part sense dubte de la història d'Aitona i dels seus habitants.

 

Més informació i visites a http://www.covadelparepalau.com.

 

 

Data de Publicació 20 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , equipaments "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.