Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El moviment 15M mostra el seu vertader rostre pacífic

Diverses ciutats espanyoles surten al carrer per protestar contra el Pacte de l'Euro

1 fotos

Els qui volien criminalitzar el moviment del 15M després dels polèmics i dubtosos fets del 15 de juny davant el Parlament de Catalunya, no tenen res a dir de la mobilització d'aquest diumenge 19 de juny. Diverses ciutats espanyoles, entre elles la capital i les 4 capitals catalanes, van sortir al carrer per manifestar el seu desacord amb el Pacte de l'Euro i per refermar les idees dels indignats, en contra dels sistema polític i financer. Tot i que les xifres de participació canvien de forma exagerada depenent de qui les aporti, a Barcelona es parla de 260.000 (organització), 75.000 (Guàrdia Urbana) o que no arriben als 50.000 (departament Interior). A Madrid es baralla un número superior a les 50.000 persones, mentre que a Lleida, arribaríem a les 2.000. A tot això, el conseller Puig ha respòs dient que parlarà amb els alcaldes de cada municipi per acabar amb les acampades

"El carrer és nostre. No pagarem la seva crisi". Amb aquest lema iniciaven la marxa a la capital catalana, on després de més de 3 hores encara hi havia gent a Plaça Catalunya que no havien començat a caminar. Després dels fets violents del 15 de juny davant el Parlament de Catalunya, dels quals es desvinculen, els indignats van treballar en una bona organització i coordinació que, aquesta vegada, no desprestigiés el moviment. Així, hi havien voluntaris que vetllaven perquè no es produís cap incident violent. I així va ser. Tant Barcelona com Lleida no van registrar cap aldarull destacable. En aquest sentit, cal destacar que uns 250 intel·lectuals han signat un document on condemnen la criminalització del moviment del 15M. Un exemple és la cadena de televisió Telemadrid, que va treure unes imatges dels incidents de Grècia atribuint-les a Madrid.

A Lleida, la marxa va començar a la seu del moviment, la Plaça Ricard Vinyes. Entre pancartes, xiulets, cassolades i fins i tot mocadorades, la massa va baixar cap a Balmes, Rambla Aragó, Plaça Catalunya i Plaça Paeria, on es tenia previst acabar. De forma improvisada, els indignats van continuar cap a Rambla Ferran, Príncep de Viana, Prat de la Riba i fins arribar altre cop a Ricard Vinyes.

El proper pas que els indignats de Barcelona duran a terme és una assemblea el proper dissabte. L'acampadalleida de moment no ha anunciat cap acció.

Data de Publicació 19 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , moviment indignats , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.