Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els indignats es desvinculen dels actes violents davant el Parlament

1 fotos

Els mitjans de comunicació, públics i privats, han mostrat imatges de la revolta que aquest dimecres va tenir lloc davant les portes del Parlament de Catalunya a Barcelona. Moltes són les veus que assenyalen el moviment del 15M com a violent en massa, que equival a dir que tots els socis culés que celebren títols a Canaletes són violents. Fins i tot el conseller Puig, ha dit que ens trobem davant nous mètodes de violència urbana i que en els fets d'aquest dimecres "hi havia ganes ferotges de batalla campal".

A tot això, els grups d'acampadabcn, acampadalleida i Democracia Real Ya, entre altres, han condemnat els fets i qualsevol tipus de violència i han signat un manifest denunciant els fets. A més, han indicat que el moviment que els representa és totalment pacífic i no violent, pel que condemnen els fets ocorreguts i es desvinculen dels manifestants violents, als qui assenyalen com una minoria i a qui Puig titlla de guerrilles urbanes. No obstant això, el govern ha aconseguit que molts canviïn la seva visió del moviment 15M.

El que no ha confirmat el conseller és que entre el grup de manifestants hi havia un grup de Mossos d'Esquadra vestits de paisà. En un vídeo penjat al youtube es veu com la mobilització era pacífica fins que un grup de manifestants va començar a increpar a la policia. Fins i tot els indignats arriben a acorralar-los i acusant-los dels provocadors de la revolta. Casualment, aquest grup corresponia al grup de Mossos d'Esquadra infiltrats a la mobilització, que després van haver de ser escoltats per la mateixa policia autonòmica.

Cal destacar també que existeix una conversa telefònica on un intendent de la policia autonòmica i un representant dels indignats acorden que serà una mobilització totalment pacífica o almenys aquesta és la ideologia que segueix el moviment 15M i així es va decidir en assemblea. Per tots aquests fets més els ja reivindicats fins ara, des de les xarxes socials s'anima a participar a la manifestació d'aquest diumenge 19 de juny. A Lleida serà a les 18:30h a Ricard Vinyes.

 

Data de Publicació 15 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Generalitat , mobilitzacions ciutadanes , Mossos d'Esquadra "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.