Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La càrrega policial es repeteix a València

  • Imatge del desallotjament a Lleida
1 fotos

El moviment 15M, lluny de desaparèixer, assoleix cada dia més objectius i es proposa noves formes de protesta. Però no totes acaben sense violència. Els indignats de l'acampadasol van iniciar ahir una marxa cap al Congrés dels Diputats per fer-los saber el seu descontentament. Aquest dimecres, a València, en un acte reflex, han iniciat també una protesta davant el Palau de Benicarló, seu del Parlament Valencià, que ha acabat amb alguns detinguts i diversos ferits.

Els indignats de València, que ja es trobaven des d'aquest dimecres a la nit acampats davant el Palau de Benicarló, han iniciat al matí una protesta prèvia a la constitució de les Corts Valencianes després de les eleccions del 22 de maig. Amb pancartes "Fora corruptes de les institucions", igual que en les mobilitzacions del 15M, mica en mica l'efecte crida a través de les xarxes socials ha donat el seu resultat. Segons el rotatiu La Vanguardia, prop d'un miler de persones s'han concentrat davant el Parlament valencià. Els enfrontaments s'han produït quan els policies han volgut donar pas als diputats i els indignats no s'han volgut moure, impedint el pas. Arrel d'aquest fet, han començat els enfrontaments amb les forces de seguretat, que han acabat amb uns quants detinguts i diversos ferits.

A conseqüència d'aquests fets i en solidaritat amb els indignats de València, l'acampada de Barcelona ha organitzat aquest vespre a les 20h una concentració en suport als ferits i detinguts valencians. Per la seva banda, a València han convocat també una protesta davant la Subdelegació del Govern. I les mobilitzacions no paren. A Lleida, està prevista per aquest 11 de juny la mobilització "Operació neteja a la Plaça Paeria", mentre que el 14 de juny els indignats de Barcelona volen acampar a la Ciutadella, el 15 de juny es volen concentrar davant el Parlament sota el lema "Aturem el Parlament" i pel 19 de juny continua fixada la manifestació general a favor del moviment 15M.

 

Data de Publicació 08 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Catalunya , Espanya , Partits polítics , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.