Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Puig compareix al Parlament per defensar l'actuació policial de plaça Catalunya

Mentrestant, els indignats de Lleida preparen una nova mobilització

1 fotos

El conseller d'Interior del Govern català ha comparegut aquesta tarda a petició pròpia al Parlament per explicar la polèmica actuació policial del 27 de maig en el desmantellament de les acampades de Lleida i Barcelona. Puig ha deixat entreveure que hi va haver errors de planificació del dispositiu, com l'hora de l'actuació, el nombre d'efectius o que "no es va valorar amb suficiència el nivell d'agressivitat dels concentrats". Fruit d'aquesta mala planificació va sorgir una improvisació com per exemple en el nombre de camions de la neteja, que van passar de 5 -previstos- a 35 en poca estona. Tot i no estar satisfet de les imatges difoses i de la violència exercida, Puig ha assegurat que es van complir els objectius establerts i l'endemà es va poder celebrar la victòria blaugrana sense haver-hi més incidents dels ja previstos.

El conseller d'Interior ha fet referència també a les suposades "mentides" que s'han dit. En aquest sentit, Puig ha assegurat que la foto que apareix d'un minusvàlid no correspon a una agressió policial, sinó el contrari; que la carta d'un mosso als mitjans és falsa; que no hi va haver agressió als mitjans; o que un indignat es trobava entre la vida i la mort després de ser agredit.

Els diversos grups parlamentaris han retret a Puig aquesta desorganització i mala planificació del desmantellament. Des del PSC es pregunten perquè només es va actuar a Lleida i a Barcelona, mentre que tots coincideixen en demanar a Puig amb quina base legal compta per requisar objectes privats de valor com podrien ser els ordinadors. Tots han recordat que aquests incidents han afectat al prestigi nacional i internacional del cos policial català, així com dels polítics que el controlen. Tot i les crítiques, tan sols ICV-EUiA i SI han demanat la dimissió del conseller.

D'altra banda, els indignats de Lleida han convocat per aquest dissabte 11 de juny, dia en què es formen els ajuntaments, una marxa des de la plaça Ricard Vinyes fins la Paeria per fer-li entrega a l'alcalde del consens de mínims i per ser-hi presents durant la investidura. Ros ha declarat que està disposat a analitzar les seves propostes però que s'han de respectar les institucions.

Data de Publicació 07 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Generalitat , Lleida , Mossos d'Esquadra , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.