Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els indignats de Barcelona preparen una trobada de totes les acampades

Mentrestant, a Madrid es preparen per un possible desallotjament

  • imatge d'arxiu de l'acampada de Lleida
1 fotos

El moviment 15M va agafant força i dia a dia es prenen noves decisions al respecte. Els indignats de Barcelona han convocat pel proper 4 de juny a les 12h a la plaça Catalunya una trobada de totes les acampades i assemblees de Catalunya. L'objectiu és posar punts en comú i organitzar-se millor. Fins al moment, només a Catalunya, ja hi ha més de 70 municipis que o bé celebren assemblees o bé acampen a les seves places de les seves ciutats.

A Lleida, els indignats de Ricard Vinyes han fet pública avui la primera de les propostes polítiques debatudes ahir en assemblea. L'acta es pot llegir a internet i entre altres aspectes, parla d'una retallada del sou als polítics, un major control d'aquests, la supressió dels seus privilegis i el càstig pels corruptes. Per avui, tenen previst arribar a un consens sobre els privilegis de la banca. D'altra banda, també al seu blog han publicat un calendari d'activitats que inclou tallers, activitats esportives i xerrades informatives. Tot això sense oblidar el desallotjament del passat divendres, fet pel qual Barcelona ha presentat centenars de queixes al Síndic de Greuges i també Lleida.

Mentrestant, a la plaça Catalunya de la ciutat comtal s'ha decidit determinar l'acampada com indefinida. Cada diumenge es debatrà en assemblea si continua l'acampada o no. I a Madrid, la Cadena Ser ha publicat que la patronal madrilenya afirma que el dilluns o dimarts està previst que hi hagi un desallotjament dels indignats de la plaça del Sol.

La revolució a les places també continua a la resta d'Europa. França, Noruega o Grècia, on dilluns es van concentrar desenes de milers de persones davant el parlament grec, només són alguns dels països que recolzen el moviment 15M. De fet, el moviment Democracia Real Ya ja està organitzant una mobilització a nivell mundial pel 15 d'octubre.

Data de Publicació 01 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Lleida , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.