Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

ESO i primària començaran el 12 de setembre

El nou calendari torna a fer festiu l'endemà de Reis, 7 de gener

1 fotos

El Departament d'Ensenyament ha establert el calendari escolar per al proper curs 2011-2012. Un calendari que ha concretat Ensenyament després de tractar-se en el ple del Consell Escolar, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa del país.

El nou calendari determina el 12 de setembre com a data d'inici del curs, tant a l'educació primària com secundària i postobligatoris, excepte els cicles formatius de grau superior, escoles oficials d'idiomes i formació d'adults. 

El calendari, que fixa el final de curs el 22 de juny, també estableix les dates dels exàmens de recuperació del setembre (proves extraordinàries) per a l'educació secundària obligatòria i primer de batxillerat, que seran el 4 i 5 de setembre del 2012. En el cas dels cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.

Amb caràcter general, l'horari lectiu dels centres a infantil i primària serà de nou del matí a dos quarts d'una del migdia i de tres de la tarda a dos quarts de cinc de la tarda. En els centres que el Departament determini, es completarà l'horari lectiu amb una hora diària a tots els alumnes, amb l'objectiu que l'alumnat reforci les competències bàsiques. Alhora, els centres públics programaran, en horari postlectiu, unes hores de suport personalitzat per aquells alumnes que ho requereixin i segons els criteris establerts per Ensenyament. La consellera ha explicat que aquells centres que vulguin i ho justifiquin podran acabar a les 4 o a les 5 depenent de les seves necessitats.

El curs s'aturarà per les vacances de Nadal entre el 22 de desembre i el 8 de gener, ambdós inclosos. El nou calendari torna a instaurar el 7 de gener, endemà de Reis, com a dia festiu. La Setmana Santa serà entre el 2 i 9 d'abril, ambdós inclosos. En el marc del calendari els centres disposaran de 5 dies de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres o bé compactats en una setmana.

Data de Publicació 31 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " centres educatius , Educació "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.