Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El moviment Democracia Real Ya anuncia una mobilització mundial pel 15 d'octubre

L'organització ha destacat, en roda de premsa, que ells no són els acampats

1 fotos

Cinc portaveus del moviment Democracia Real Ya (DRY) han ofert una roda de premsa aquest dilluns a Madrid per definir les línies d'actuació que pensen dur a terme i identificar els actors dels moviments que envolten el 15M aquests dies. Diuen que no són els promotors de les acampades, ja que ells fa mesos que treballen, tot i que sí que les recolzen i s'identifiquen com "la chispa que prendió la llama de las reivindicaciones que están teniendo lugar en toda España". Pel proper 15 d'octubre tenen previst organitzar una mobilització a nivell mundial.

Un dels objectius de DRY és la reforma electoral però mai formant un grup polític. Es defineixen com a asindicals i apartidistes. També condemnen les actuacions policials a Barcelona, a qui transmeten el seu recolzament i solidaritat, així com també a la resta d'acampades.

 

Acampades a Catalunya

L'altra cara de la moneda es diu ara Felip Puig. Com a conseller d'Interior el fan responsable de l'abús de poder que els Mossos d'Esquadra van exercir durant el desallotjament sobretot dels indignats de Barcelona i també de Lleida. Cada dia apareixen noves imatges que circulen per les xarxes socials sobre les agressions i contusions causades als ciutadans. De tota manera, Puig ha assegurat que tornaria a prendre la mateixa decisió i fins i tot estudia posar càmeres als cascos antiavalots per gravar als violents i demostrar que "es van esgotar al límit totes les vies de fer-ho d'una manera pacífica". També ha criticat el tractament que els mitjans de comunicació han fet sobre la "neteja" de la plaça Catalunya.

Amb tot, l'acampada a Lleida continua i, si les condicions meteorològiques ho permeten, com cada vespre hi haurà avui assemblea a les 20h.

Data de Publicació 30 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Generalitat , Lleida , Mossos d'Esquadra , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.