Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

ERC i PSC pacten l'alcaldia d'Alcarràs

Després de 16 anys amb govern de CiU, el republicà Miquel Serra serà el nou alcalde

3 fotos

Miquel Serra, cap de llista d'ERC a Alcarràs serà el nou alcalde del municipi després de 16 anys d'hegemonia convergent. Diumenge passat, els republicans van aconseguir 5 regidors, els mateixos que CiU, però que amb la suma dels dos del PSC formen la majoria absoluta per a governar. Miquel Serra ha explicat que són varis els motius que han fet que aquest pacte sigui possible, ‘en primer lloc perquè els programes electorals són molt similars, per tant els objectius pel poble també ho són, però principalment perquè la davallada de vots de CiU i duplicar Esquerra els seus, significa que el poble ha demanat un canvi, per tant no s'entendria que forméssim govern amb els que han governat sempre', explica Miquel Serra.

El futur alcalde ha explicat que en primer lloc, un cop el govern municipal estigui format, portaran a terme una auditoria com a primera acció de govern, i que aquesta un cop finalitzada, es farà pública. Segons Miquel Serra, ‘CiU diu que l'ajuntament acumula deutes per 7 milions d'euros, però nosaltres creiem que estan molt per sobre, de 8 a 9 milions. Amb aquesta auditoria el que pretenem és posar al dia els comptes de l'ajuntament, tenir-los clars i explicar-los al poble per a que coneguin de primera mà la situació del nostre consistori'.

Les regidories han quedat repartides de la següent manera: Comerç i Industria, Patrimoni Històric i Educació en mans del PSC. Cultura, Fires i Festes, Governació; Joventut, Noves Tecnologies i Comunicació; Sanitat, Família i Serveis Socials; Urbanisme i Habitatge; Espais Públics i Medi Ambient, Hisenda; Agricultura i Ramaderia a càrrec d'ERC. La regidoria d'Esports és la única que serà compartida per ambdues formacions.

Miquel Serra ha explicat que el seu objectiu és portar a terme el seu programa, ‘donar més qualitat de vida a la gent en seguretat, civisme i espais de lleure. És evident que si la gent ens ha votat és perquè el poble necessita un canvi, el qual durem a terme al cap d'aquesta legislatura'.

Marina Forcada, regidora del PSC ha remarcat la necessitat de canvi del poble expressada en les urnes, ‘de 3.000 habitants que van votar, 2.000 van votar forces diferents a la que ha governat durant tots aquests anys, dos de cada tres, per tant és més que evident que el poble demanava un canvi. Nosaltres a part de dur a terme el programa, volem apropar l'ajuntament al poble, que sigui més participatiu i que els nostres ciutadans formin part de la presa de decisions del consistori'.

Data de Publicació 29 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , eleccions , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.