Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els indignats de Lleida continuen l'acampada una setmana més

  • Imatge del desallotjament
1 fotos

Dures crítiques a la gestió del desallotjament de les places de Lleida i Barcelona divendres passat. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van ser els protagonistes d'una acció contundent i violenta quan "per motius d'higiene" van fer fora als acampats de les places Ricard Vinyes i Catalunya. Les imatges que circulen per Internet parlen per si soles i ja són diverses les organitzacions que han condemnat la forta càrrega policial propinada cap a un col·lectiu que s'abandera del pacifisme i la no violència. A Lleida, el balanç va ser de diversos ferits i dos detinguts, els quals ja van quedar amb llibertats amb càrrecs divendres a la tarda.

També condemnaven els fets les més de 2.000 persones que divendres van omplir els carrers de la capital de ponent. La multitud, encapçalada per una pancarta amb el lema "El capitalisme s'imposa a cops de porra", va sortir de la plaça Ricard Vinyes i va iniciar una marxa que es recorda com una de les més multitudinàries viscudes a Lleida.

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat que la policia autonòmica ha estat contundent quan ha fet falta i ha recordat que dels 121 ferits, 37 són agents. Puig ha dit que no es penedeix d'haver donat l'ordre al cos de policia, tot i que es replantejaria l'hora de la intervenció i el nombre d'efectius.

La protesta continua, almenys a Lleida. Després del desallotjament forçat, aquella mateixa nit una cinquantena de persones va quedar-se a dormir en la nit amb més afluència de gent. L'assemblea d'aquest diumenge al vespre ha decidit allargar de moment una setmana més l'acampada per tal de definir les línies d'actuació. Mentrestant, a Barcelona ho decidiran aquest dimarts.

Des de la plataforma Democràcia Real Ja han emès un comunicat condemnant "la violència policial exercida" i gratuïta, i en demanen la depuració de responsabilitats polítiques i policials

 

 

Data de Publicació 29 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Generalitat , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , Mossos d'Esquadra , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.