Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els indignats de Madrid concreten 4 línies de debat

  • Imatge d'arxiu de l'acampada de Lleida
1 fotos

Poc a poc els indignats que es concentren dia a dia a les places d'Espanya van concretant estratègies i temes específics de debat. L'organització és cada cop més acurada, fins al punt que ja es troben espais de biblioteca, zones d'estudi pels qui estan d'exàmens o cartells indicatius. Els indignats de Madrid han fet oficials les 4 línies de debat amb les què treballaran els propers dies. Per contra, els comerciants que tenen el seu negoci a la zona han fet arribar una carta al ministre d'Interior Rubalcaba fent-li saber que segons les seves estimacions les vendes han caigut un 70% i que la situació és insostenible. 

La primera d'aquestes 4 línies parla d'una reforma laboral en el marc d'una democràcia més representativa i participativa. La lluita contra la corrupció i la separació dels poders públics formen la segona i tercera línia, mentre que la quarta aposta per la creació de mecanismes de control per garantir la responsabilitat política. Tot i que la comunicació entre les diverses acampades és constant a través de les xarxes socials i en especial, twitter, de moment no es té constància que les altres concentracions secundin aquestes propostes. 

A Lleida, després de l'enterrament simbòlic de la democràcia que va tenir lloc la setmana passada, aquest dimecres es va fer una crema simbòlica de documents d'identitat per denunciar la situació dels immigrants il·legals que es troben en situació d'explotació i manca de drets socials i laborals. Aquest vespre tindrà lloc una vegada més l'assemblea i la cassolada.

Paral·lelament estant sorgint moviments de protesta pacífica i massiva a través d'Internet. Un d'ells convida tothom a treure 150 euros -referent al moviment 15M- del seu banc o caixa el dia 30 de maig per tal de demostrar a les entitats financeres, les acusades de ser els actors principals causants de la crisi, la indignació dels ciutadans. No obstant això, les fonts oficials s'han desvinculat d'aquestes iniciatives i aposten per proposar-ne de conjuntes en assemblea.

 

Data de Publicació 25 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , crisi econòmica , Lleida , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.