Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els indignats de Ricard Vinyes continuen amb les concentracions

14 fotos

Una mitjana de 300 a 400 persones es continuen mobilitzant cada vespre a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida. Tot i que alguns apuntaven al 22 de maig, dia de les eleccions municipals, com a data per finalitzar les protestes, des de l'assemblea que es reuneix cada dia, han decidit continuar de forma indefinida amb l'acampada. Una vintena de voluntaris han tornat a dormir al ras aquesta nit envoltats de desenes de cartells protesta que avui dia ja s'han integrat al mobiliari de la plaça. Igual que les cassolades, que també formen part ja cada vespre de la música ambiental del centre de Lleida.

Barcelona i Madrid continuen també amb les acampades. A més, ara s'ha estès a altres poblacions com Reus, Sant Feliu de Guíxols, Terrassa o Badalona, entre altres, a banda de comptar ja amb acampades a les 4 capitals catalanes. Pel 19 de juny, Madrid i Barcelona han acordat una manifestació, tot i que Lleida encara no s'ha pronunciat al respecte. De moment, els indignats de Ricard Vinyes han decidit que continuaran amb la periodicitat de les assemblees per acabar de perfilar les propostes de cada comissió així com la creació de comissions que organitzin l'acampada a Lleida.

Data de Publicació 23 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , crisi econòmica , Govern estatal , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.